MuziektuinPodium

Programma 27 augustus 2017

Klik op de naam van de groep voor een link naar hun website (indien aanwezig)

13.00u.  Jukebox

Jukebox, het orkest uit Gemert dat op 27 augustus te gast is op het muziektuinpodium, is nog niet zo bekend. Toch zijn de leden van Jukebox al veel in Gemert en omgeving te horen geweest. Jukebox is namelijk een nieuw orkest met leden die vrijwel allemaal ook spelen bij het Heintje Davids Collectief, dat sinds enkele jaren alleen nog maar met carnaval te horen is. Met Jukebox konden de muzikanten, die dus al jarenlang samen muziek maken, de leegte opvullen die daardoor voor de rest van het jaar ontstond. Het gezelschap is inmiddels ruim een jaar bezig, speelt vooral rock’n roll en straalt veel enthousiasme uit. Op zondagochtend om de veertien dagen repeteert het gezellige 20-koppige clubje onder leiding van Jeroen Leenders uit Beek en Donk. Daarbij is ook de ‘derde helft’ heel belangrijk. Trompettisten en trombonisten die zich aangesproken voelen door dit verhaal, zijn van harte welkom om aan te sluiten of een keer vrijblijvend een repetitie te bezoeken.


14.00u  Mondharmonicaorkest De Luchthappers 

Het repertoire dat "De Luchthappers" brengen, is bestemd voor jong en oud.

Het bevat herkenbare nummers uit de vaderlandsepopulaire muziekhistorie naast buitenlandse nummers, zoals evergreens en ballades; kortom: luisterliedjes en meezingers.


15.00u.  Zanggroep Xango

Verdeeld over sopranen, alten, tenoren en bassen zingen we een modern, vlot repertoire van over het algemeen eigentijdse pop- en rocknummers.

Door er wat “golden oldies” en o.a. Afrikaans getinte nummers in te verwerken is het een zeer afwisselend repertoire dat bovendien regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe nummers


16.00u.  Beez

Beez weet het publiek te verrassen met hun zeer eigen interpretatie in zowel stijl als geluid van een soort muziek dat zij zelf kenmerken als eigenwijs.

Eigenwijs staat voor eigen en eigengereid werk van eigen hand.

Beez nodigt uit tot luisteren en neemt het publiek graag mee op zijn muzikale reis.

Pakkende popsongs, dromerige ballads, jazzy stuff, franse chansons, klezmerachtige circusmuziek, fragmenten klassiek: divers en niet in een hokje te plaatsen. Dat is Beez.

Èn Beez bestaat dit jaar 10 jaar!