MuziektuinPodium

Programma 10 juni 2018


13.00u Orkest Nooitgedacht

Muziekgroep “Nooit Gedacht” is opgericht in februari 1987 op initiatief van Jacqueline Verhofstad en KansPlus, voorheen de V.O.G.G. afdeling Gemert. Het Groot Orkest telt momenteel 45 enthousiaste muzikanten en 26 vrijwilligers die ervoor zorgen dat de repetities en optredens altijd goed verlopen.Het repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige muziek, waarbij natuurlijk de songs van Jan Smit, Frans Bauer, Nick & Simon en Guus Meeuwis niet ontbreken. Uiteraard worden die dan vertolkt door eigen artiesten. Verder heeft “Nooit Gedacht” binnen het orkest een drumband die zelfstandig kan fungeren.


14.00u. Blaasorkest Ons Hermenieke


15.00u. Mrs ippi

Mrs. Ippi is een band in een semi-akoestische setting die een mix van bekende en minder bekende nummers ten gehore brengt. De band is maar liefst drie zangeressen rijk; Janneke van der Heijden, Agnes van de Laar en Wendy de Beer. Al ruim 12 jaar zingen zij met veel plezier samen en dat willen ze ook uitstralen op het podium. Elke zangeres heeft een eigen geluid en in ieder nummer speelt de meerstemmige samenzang een hoofdrol.
Zij worden muzikaal begeleidt door een ervaren combo met Erwin van der Heijden op gitaar, Bas van Nistelrooij op toetsen, Jean Paul Verhofstad op contrabas en Johan van den Eijnden op slagwerk. De dames en heren van Mrs. Ippi voegen zang en muziek prettig samen en zo ontstaan unieke versies van nummers zoals All about the base, The chain, Beggin, Hold back the river, Age en True colors. Kom luisteren naar Mrs. Ippi en laat je verrassen !16.00u. Gitaarclub Pizzicato