MuziektuinPodium

Programma 26 augustus 2018

Het programma wordt na half februari bekend gemaakt.

13.00u. Blaasorkest Sonore
14.00u  Blazerij de Molshoop

De Molshoop is opgericht in 1979 in de Molvense Erven te Nuenen en speelt de laatste jaren blues, Zuid-Amerikaans en songs uit de jaren '60 '70 en '80.


15.00u.  Night Cats Big Band

Sinds de veelgeprezen concerten in Eersel met gastoptredens van Greetje Kauffeld, Ronald Douglas en Frits Landesbergen wordt alleen maar lovend over de NightCats gesproken en critici onthouden zich ook niet van lovend commentaar: de “verrassing van het seizoen” of “deze shit is te gek”.
Deze Eerselse band met de mix van jong aanstormend talent en ervaren muzikanten staat overduidelijk open voor elke uitdaging en zal zich graag op op het muziektuinpodium presenteren!


16.00u.  Gipsy Mood

Gipsy Mood is een bonte verzameling rasmuzikanten die iedere gelegenheid weet op te luisteren met sfeervolle wereldmuziek. Wat hen bindt, is hun passie voor muziek met invloeden uit de Balkan. Verwacht een cocktail van feestelijke zigeunermuziek, prikkelende klezmer, traditionele Oost-Europese muziek, invloeden uit Zuid-Amerika en Kaapverdië en de swing van de Hot club de France.