MuziektuinPodium

Programma 27 mei 2018


13.00u  Blaasband Smesh

SmesH is een blaasband uit Lieshout die is gestart in 1997. De term blaasband is niet uit de lucht gegrepen, want daarmee willen we aangeven dat we een blaaskapel zijn die zich echt richt op een repertoire van gevarieerde popmuziek. tuk voor stuk zijn we muzikanten die het beste in onszelf willen bovenhalen. Onze muzikale arrangementen zijn daarom gemaakt door eigen leden, helemaal toegespitst op onze bezetting. En dat heeft geleid tot een repertoire waarin de hardrock van AC/DC prima samengaat met een Duitse schlager en een nederpop-klassieker van Borsato.14.00u.  Zanggroep koskoier

Zanggroep uit Gemert

15.00u Aniek Westerdijk

Aniek Westerdijk is 18 jaar en muziek is haar grote hobby. Ze begon met zingen op haar vijfde toen ze lid werd van een koortje. Later heeft ze zangles gehad en nu zingt ze in een bandje. Ze treedt ook graag solo op. Het repertoire is voornamelijk pop, waarbij een paar ballads zeker niet mogen ontbreken.


 16.00u.  Binderin

We zingen en spelen eigen teksten en muziek, maar ook mooie dingen van andere muzikanten. Er wordt veel gezongen, maar we zijn niet vies van een dansje!