MuziektuinPodium

Programma 19 mei 2019


13.00u Da Capo

Da Capo is een samensmelting van OJO en La Banda. Beide orkesten spelen al vele jaren onder de paraplu van Harmonie de Goede Hoop, Aarle Rixtel. Sinds de zomervakantie van 2018 staat Da Capo onder leiding van Peter Spierings.


14.00u Politie harmonie

Met het oog op de vorming van de Nationale Politie werd de naam in 2013 veranderd in POLITIEHARMONIE OOST-BRABANT. De politieharmonie telt ruim vijftig leden. Een groot deel van de vereniging bestaat uit politiemensen uit de eenheid Oost-Brabant (Eindhoven en 's Hertogenbosch) die in hun vrije tijd musiceren. Ze krijgen echter ondersteuning van enkele kundige musici uit harmonie- en fanfareorkesten uit de regio. Zonder hun belangeloze muzikale ondersteuning zou een harmonie als deze niet kunnen bestaan.

15.00u. Mignon

Mignon is Frans en betekent lief. Een reünie van oud-leden van het voormalige kinder- en jongerenkoor De Vuurvinken, is de grondslag geweest voor de oprichting van vrouwenkoor Mignon.

De vrouwen doen graag waar ze goed in zijn en dat is zingen, nu alweer ruim 35 jaar geleden.

Wij, Vrouwenkoor Mignon, zijn een groep van achtenveertig vrouwen, die op dinsdagavond met veel plezier onder leiding van onze dirigent een afwisselend repertoire instuderen. Natuurlijk vinden wij het leuk om regelmatig iets van ons te laten horen.

16.00u The old Swingband